Onderhoud en Service

Bij ons kun jij terecht voor al het onderhoud en alle reparaties en/of storingen.

5 uur in de middag, je wilt net naar huis…

Maar de overheaddeur weigert dienst, het alarm kan er niet op en je kunt dus niet naar huis, allemaal te wijten aan achterstallig onderhoud aan de deuren. Het jaarlijks onderhouden van de deuren voorkomt niet alleen storingen op de lange termijn, maar bied ook veiligheid voor het personeel. Wij nemen dit graag van je over, een jaarlijks contract zonder rompslomp of eenmalig langskomen, zeg het maar en wij zijn daar.

Bij ons kun jij terecht voor al het onderhoud en alle reparaties en/of storingen

Bij ons kun jij terecht voor al het onderhoud en alle reparaties en/of storingen. En is je deur van een ander merk, wat overigens niet zo slim is, geen zorg! Onze monteurs zijn bekend met vrijwel alle merken deuren, ieder met zijn eigen specialisme. Er is dus altijd wel iemand die jou van dienst kan zijn.

Wij gaan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dit betekent dat wij jou altijd zullen adviseren met de toekomst in ons achterhoofd, maar jou niet onnodig op kosten zullen jagen. Je mag van ons verwachten dat wij altijd in goede communicatie met je staan, en je zullen adviseren waar nodig.

Onze vertegenwoordigers zijn ten alle tijden bereid om bij u langs te komen om e.e.a. eerst door te spreken alvorens u voor ons kiest. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de deur waar u of uw personeel elke dag onder door loopt veilig is.

MAAK EEN AFSPRAAK