Over Ons

Sinds wij onze deuren openden in Uithoorn…

Bieden wij toegang tot kwaliteit en verzorgen wij de toegang van jouw bedrijf

Letterlijk! Wij zorgen voor maatwerk in deursystemen.

Wij weten hoe belangrijk toegang tot kwaliteit is en de continuïteit hierin. Veiligheid staat voorop. Daarnaast is service essentieel.Daarom zijn wij er.

Industrial Doorsystems, specialist in bedrijfsdeuren. Al vele jaren produceren wij bedrijfsdeuren op maat, voor elke vraag en elke industrie. Ook bieden wij onderhoud op bedrijfsdeuren van elk ander merk.

Want onze missie is dat jij toegang houdt tot een veilig en gezond bedrijf.

Bij ons kun jij terecht voor al het onderhoud en alle reparaties en/of storingen.

En is je deur van een ander merk, wat overigens niet zo slim is, geen zorg! Onze monteurs zijn bekend met vrijwel alle merken deuren, ieder met zijn eigen specialisme. Er is dus altijd wel iemand die jou van dienst kan zijn.

Al jaren staat Industrial Doorsystems dag en nacht, zeven dagen per week, klaar voor jou en je bedrijf. Wij leveren de hoogste kwaliteit en beste deursystemen op de markt en doen dit tegen concurrerende tarieven.

Van industriedeuren als sectionaaldeuren, megadeuren en roldeuren tot laad- en lossystemen, docklevellers, laadkleppen en dock shelters.

Dus of je nou een garage, school, bibliotheek, een distributiepunt hebt of zelfs een hangar wilt bouwen – wellicht een open deur – dan zijn wij jouw partner.

MAAK EEN AFSPRAAK